Zaalverhuur

Verhuur

In het hartje van de stad Utrecht, aan de Oudegracht 227, zijn zalen te huur.

Het historische pand In de 3 Krone biedt ruimte voor tal van activiteiten, ontmoetingen en bijeenkomsten zoals vergaderingen. De ruimtes zijn zowel per uur als per dagdeel te huur. Voor eenmalige activiteiten maar ook voor een reeks van bijeenkomsten passend bij het karakter van het buurthuis. Het is dan ook niet mogelijk de ruimtes te huren voor feesten en partijen.

 

De huurprijs kan variëren, maar is altijd schappelijk.

Voor de zomervakantie geldt een dalurentarief. Tijdens de zomervakantie is alleen verhuur voor een reeks van bijeenkomsten mogelijk, niet voor eenmalige activiteiten.

 

Klik op de kalender voor het totale overzicht van de verhuurde momenten, zodat je kunt zien of een bepaalde ruimte nog vrij is. Deze kalender wordt wekelijks bijgewerkt.

 

Voor reservering kan contact opgenomen worden met de beheerder via email verhuur@inde3krone.nl

 

Voor meer informatie kunt u ook altijd even binnenlopen op woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 tijdens de open middag.

 

Corona

Vanwege de coronapandemie is op dit moment het volgende corona-protocol van toepassing bij het huren/gebruiken van de zalen.

Zaal 1 begane grond

Zaal begane grond. Een ruimte van ongeveer 60 m2, voorzien van keukentje en eigen toiletgroep. Er staan tafels en stoelen, die in de huurprijs zijn inbegrepen. 

De ruimte is te gebruiken voor zang (piano beschikbaar), dans (spiegelwand en muziekinstallatie), vergaderingen, yoga, kunst- en cultuuractiviteiten.

 

 

Zaal 2 benedenverdieping (werfkelder)

Zaal kelder. Een ruimte van ongeveer 60 m2, voorzien van keukentje en eigen toiletgroep. Er staan tafels en stoelen, die in de huurprijs zijn inbegrepen. 

De ruimte is te gebruiken voor vergaderingen, kunst- en cultuuractiviteiten.

 

 

 

Reserveringsschema 2021 versie 14 oktober

reserveringsschema.pdf